0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Satılmış şuursuz liderler 

Aman Allah’ım döviz başını aldı gitti, ülkemizin ekonomisi ne olacak? 

Suriye’de yaşanan iç savaş ve Suriye’deki leş yiyici akbabaların pay alma mücadelesi, geri zekalı aptal Arap yöneticilerin aşağılık tutumları ve Trump’ın zevzeklikleri derken dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan zulümlerden, katliamlardan haberdar değiliz. 

Suudi Arabistan’ın Yemen’de öldürdüğü bebeklerden, İsrail’in Gazze’deki katliamlarından, Kudüs’teki çatışmalardan kimsenin haberi yok. Bugün konuştuğumuz, tartıştığımız her şey tek kelimeyle bu dünyayla alakalı. Ya vicdan, merhamet, ahiret korkusu nerede? Onların hepsi içimizde körerip yok oldu. Peki ya Çin’in yaptığı zulümlerden haberdar mıyız? Çoğumuzun haberdar olduğunu sanmıyorum. Çin, Doğu Türkistan’daki 25 milyon Müslümana acımasızca işkence yapıyor. 

Azap görmek Müslümanların kaderi mi? 

Çin işkencesi böyle olurmuş dedirtircesine Müslümanlara işkence yapıyor. Kominist rejim Çin, Doğu Türkistanlı Müslümanların İslam dinini yaşamalarına yasak koydu. Müslümanları İslam dinini inkar etmeye zorluyor. Müslümanlara dini inkar eden bir belge imzalatıyorlar. Belgeyi imzalamayan Müslümanlar, Çinli askerler tarafından kamplara alınıp işkence ediliyor. Yıllardır süren bu zulme nihayet geçte olsa Birleşmiş Milletler insan hakları tepki gösterdi. Eğer zulüm görenler Müslüman değil de Hristiyan, Yahudi veya diğer putperestler olmuş olsaydı işte o zaman dünya ayağa kalkar ve müdahale edilirdi. 

Uygur Türklerinin gördüğü zulümler sadece Müslüman oldukları içindir. Peki Müslümanlar hep böyle Haçlı topluluğu tarafından azap mı görecek? Azap görmek Müslümanların kaderi mi? Neden Çin’de yaşanan bu zulme, soykırıma Müslüman ülkeler ses çıkarmıyor? 

Hrıstiyan kuruluşların Müslümanların çektiği çileyi gündeme getirmesinden İslam ülkeleri utanç duymuyorlar mı? 

Türkiye'den başka kimse tepki göstermedi 

İslam ülkelerinin liderlerinde utanma yok. Bunlarda utanma, sıkılma, edep, şuur olmuş olsaydı, bügün hiç bir Müslümanın burnu kanamazdı. Peygamber Efendimiz, İslam tek bir millettir der. Dünyada 63 tane islam ülkesi var. Bu 63 tane İslam ülkesinin hiçbirinin arasında muhabbet yoktur. Hepsi de bir birini bir kaşık suda boğacak gibi. Ee Amerika ve İsrail’ in içlerine fitne ve fesat tohumları ektiği bu ahmaklardan başka ne beklenir ki? Bu salak Arap liderletinin neredeyse hepsinin de ipi İsrail ve Amerika’nın elinde. Hepsi de satılmış, bir yerlerinden korkan zavallılar. İşte İslam ülkelerindeki bu dağınıklıktan dolayı Haçlı topluluğu Müslümanlara azap ediyor, soykırım yapıyor, ülkelerinden sürüyor. İşte Çin’in desteklediği budist Myanmar devleti, aynı zulmü soykırımı Arakanlı Müslüman kardeşlerimize yaptı, yapmaya da devam ediyor. Budist rahipler tarafından topraklarından kovulan, canlı canlı yakılan Arakanlı Müslüman kardeşlerimiz soykırıma uğruyor. Budist Myanmar devletinin bu zulmüne Türkiye’den başka hiçbir İslam ülkesi tepki göstermedi. Bırakın tepki göstermelerini, Bangladeş’e sığınan bir milyonu aşkın Müslümana yardım bile etmiyorlar. Sanmayın ki bu kader. Bu kader filan değil, İslam ülke liderlerinin şuursuzluğu ve satılmışlığıdır. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH İNŞALLAH HEPSİNE ŞUUR, İMAN, HİDAYET NASİP EDERSE KENDİLERİNE GELİP ÜMMET OLARAK BİR ARADA OLURUZ. ALLAH HAÇLI TOPLULUĞUNA KARŞI MÜSLÜMANLARA MUZAFFERİYET NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX